Odotamme autuaan toivomme toteutumista, suuren Jumalan
ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden ilmestymistä.
” (Tit. 2:13)

Aloitamme vuoden 2024 kiitollisina näystä, jonka Jumala on laskenut sydämellemme. Vuonna 2024 on aika astua eteenpäin. Tahdomme nähdä kuinka hengessään janoiset kontemplatiivisen elämäntavan omakseen kokevat etsijät löytävät toinen toistensa tuen matkalla Jumalan rakkauden syvempään tuntemiseen. Vaalimme tätä yhteyttä sekä verkossa että kasvotusten hengellisen ohjauksen, retriittien, seminaarien ja tutkivan rukouksen äärellä.

Toivotan kirkkauden ilmestymistä sinun vuoteesi 2024 oheisen hetkiohjauksen myötä. Sen äärellä voit pohtia sitä, miten sinun alkava vuotesi avautuu Jumalan eteen ainutlaatuisena mittatilaustyönä. Linkki hetkiohjaukseen on tämän artikkelin lopussa.

Tämä pieni artikkeli on siis ennakkokutsu meille ’maan hiljaisille’ sekä kaikille heille, ketkä tahtovat syventää jumalasuhdettaan henkilökohtaisen hartauselämän tiellä. En kerro tässä paljoa, mutta kaikki tulee kyllä julki hyvässä järjestyksessä, kun Herramme ikuisuudessa perustama suunnitelma etenee ajassa.

Jos tämä kiinnostaa sinua ja tahdot varmistaa, että saat tiedon uudesta heti ensimmäisten joukossa, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen jori.brander(at)hyvanyhteiso.fi.

Tässä vielä ennakkoon muutamia päivämääriä vuodelle 2024. Näistä tiedotamme tarkemmin lähempänä.

  • Cantico Espiritual -ohjaus (online, alkaa 12.2., kesto 27 viikkoa)
  • Pääsiäisretriitti (Vesivehmaa, 29-31.3.)
  • Breath prayer –koulutus (Vesivehmaa, 4.5.)
  • Breath prayer –koulutus (online, 11.5.)

Kesän ja syksyn tarjonnasta tiedotamme myöhemmin kevät-talvella.

Sinua siunaten,
– Jori Brander