Kuljemme tänä vuonna yhteisen matkan jouluun sydämen hiljaisuudessa jouluviikon aikana maanantaista alkaen. Maanantaista alkaen viikon jokaisen päivän aamulla klo 9 julkaisemme uuden hartaushetken.

Pääset mukaan matkalle seurakunnan YouTube kanavalta tai tästä linkistä suoraan sarjan soittolistalleVaihtoehtoisesti voit katsoa lyhyen muutaman minuutin johdannon täältä.

Kuutena ensimmäisenä päivänä pysähdymme hetkeksi lyhyen hiljaisen mietiskelyn ääreen, jossa pohdimme kiitollisuudella joitain lahjoja, joita olemme saaneet elämämme matkaa rikastuttamaan Kristuksessa.

Matkan viimeinen seitsemäs päivä on varattu yksin joulun sankarille – Herrallemme Jeesukselle Kristukselle. Silloin vietämme hartaushetken 1400-luvulta peräisin olevan Andrei Rublevin bysanttilaisen jouluikonin innoittamana soveltaen vapaasti kuvan edessä hiljentymiseen Visio Divina -menetelmää.
Tervetuloa mukaan matkalle!

– Jori