Olemme eläneet todella vaikean ajan koronan vuoksi. Pastorimme Esko Aleksei Jantunen on vuoden ajan matkustellut Turun ja Lappeenrannan väliä, ollen yhden viikon kuukaudesta Turussa. Toinen pastorimme Jukka Hiltunen on käynyt n. kerran kuukaudessa Lappeenrannassa. Kuitenkin  tilanne on ollut sellainen, että kokoontumisia ei olla voitu järjestää yli vuoteen. Kiitos pastoreille jaksamisesta.

Pastorit ovat järjestäneet jumalanpalvelukset youtuben kautta, sekä torstaisin päivähetken.

Ruokajakelu on kuitenkin toiminut koko ajan kioskijakona. Kaikki ruoka—ajot on hoitanut Kimmo  Brisk. Ruoan tarvitsijoita on ollut paljon, koko ajan. Ja syyspuolella Kimmo ja Esko Aleksei pitivät myös hartauden ruokien hakijoille.

Ilon aihe on tällä hetkellä se, että Eteläkarjalassa on purettu kokoontumisrajoitukset, ja meillä sai aloittaa  jumalanpalvelukset livenä. Meillä on paljon suunnitelmia tulevaa syksyä varten. on tarkoitus aloittaa kohtaamispaikka uudelleen, mikä meillä oli hyvin toimiva . Sinne kutsutaan kaikkia, vaikka ohikulkijoita kahville ja keskustelemaan aiheista, mikä ketäkin kiinnostaa. Tärkeintä tässä tilaisuudessa on se lähimmäisen kohtaaminen, ja uskon, että Jumalakin yhtyy meidän toiveisiin. Olemme rukouksen kanssa lähteneet suunnittelemaan tulevaa .

Allekirjoittanut on luvannut aloittaa  kyseisen toiminnan. Jumalanpalvelukset järjestetään joka sunnuntai, omien voimin, sekä kutsuen paikallisia seurakuntien pastoreita vieraaksi.Tässä hetkessä tarvitsemme paljon esirukousta. Talous on ikuinen aihe, joka tuottaa huolta. 

Tässä nyt lyhykäisesti Lappeenrannan kuulumisia.Täytyy kuitenkin muistaa se tärkein: Kaikki on Jumalan kädessä, ja emme ilman Häntä voi mitään. 

Nyt kuitenkin kaikki näyttää valoisalta, uskomme, että Lappeenrannan metodistiseurakunnalla on paikkansa Lappeenrannassa. Jumala on antanut uutta intoa seurakunnan rakentamiseen.

Siunausta jokaiselle. Muistakaa levätä loman aikana ja mennään yhdessä eteenpäin.

Hilkka Ovaska  eläkkeellä oleva pastori Lappeenrannasta