Suomen metodistikirkon oman lehden, Rauhan Sanomien, numerot 3 ja 4/2020 ovat ilmestyneet. 3/2020 on perinteinen Joulun Sanomia -joululehti ja 4/2020 on sekin jo perinteeksi muodostunut seinäkalenteri tulevalle vuodelle.

Joulun Sanomissa on laajasti erilaisia juttuja muun muassa Jeesuksen lapsuuskertomuksista Raamatussa, haastattelu Taneli Korpivaarasta, joka työstää www.hengellinenlaulukirja.com -sivustoa, juttu Agricola-kävelystä sekä lokakuussa edesmenneen Intian lähetystyömme pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Vijaya Frederikin, lyhyt elämäkerta.

Seinäkalenterissa taas kuvituksena on erilaisia merkittäviä metodistisia paikkoja Englannissa ja Yhdysvalloista, sekä niistä hieman tietoa. Kalenteri sisältää myös tekohetkellä tiedossa olleet Suomen metodistikirkon tapahtumat sekä kirkollisten pyhien raamatunlukukappaleet ja se on värillinen.

Kumpaakin numeroa on saatavilla Suomen metodistikirkon seurakunnista hintaan 3/2020 6 euroa ja 4/2020 12 euroa. Niitä, kuten aiempiakin numeroita voi tilata myös toimituksesta (helsinki@metodistikirkko.net). Postitse tilattaessa hintaan lisätään postikulut.

Lisäksi voit tilata Rauhan Sanomia -lehden itsellesi tai ystävällesi lahjaksi vuodeksi 2021. Tilaushinta on 35 euroa ja se sisältää neljä numeroa. Vuoden 2021 numerot ovat

1/2021 Tapani Rajamaan kirjoittama Suomen metodistikirkon historiikki. Se julkaistaan lehtimuodossa runsain kuvin. Historiikki juhlistaa metodistikirkon 140-vuotista taivalta Suomessa.

2/2021 on aikaisempien vuosien tapaan kirja, joka sisältää metodistisen näkökulman johonkin hengelliseen teemaan. Kirjan aihe paljastetaan myöhemmin.

3/2021 Joulun Sanomia.

4/2021 Metodistikirkon nelivärinen seinäkalenteri vuodelle 2022.

Tilaukset voi tehdä sähköpostilla (helsinki@metodistikirkko.net). Kerro tilausta tehdessäsi nimesi ja osoitteesi. Ystävälle tilatessa mainitse siitäkin erikseen ja anna sekä omat että ystäväsi yhteystiedot.