Adventin ajan ehtoollispalvelus vie meidät adventin ajan teemaan. Kullakin adventtisunnuntailla on oma merkityksensä, jota mietiskelemme tekstien ja rukousten pohjalta. Ehtoollispalveluksissa ei ole saarnaa, vaan saarnan tilalla on hiljaisuus.

Suomen Metodistikirkon ehtoollinen on avoin jokaiselle, joka uskoo tai tahtoisi uskoa Jeesukseen Kristukseen omana Vapahtajanaan, kirkkokuntaan katsomatta.

• la 28.11 klo 18 Adventus humiliationis -ehtoollispalvelus (Nöyrtymisen adventti)
  • la 5.12. klo 18 Adventus glorificationis -ehtoollispalvelus (Kunnian adventti)
  • la 12.12. klo 18 Adventus spiritualis -ehtoollispalvelus (Hengen adventti)
  • la 19.12. klo 18 Adventus sanctificationis -ehtoollispalvelus (Pyhä adventti)