Vuosikonferenssi on siirretty syksyyn koronaepidemian vuoksi. Uusi ajankohta on 16.–18.10.2020 ja paikkana Helsingin metodistiseurakunta. Siirron myötä kesäjuhlat peruuntuvat tältä vuodelta, mutta ensi vuonna järjestetään sitäkin komeammat. Mutta ei hätää, Helsingissäkin tulee olemaan vuosikonferenssi-istuntojen lisäksi hengellistä antia.

Poikkeusjärjestelyjen vuoksi konferenssin yleisötilaisuudet lähetetään myös netissä kirkon Facebook-sivulla. Lauantai-iltana lähetys alkaa kello 19 ja sunnuntaina vietämme yhteistä jumalanpalvelusta kello 11 alkaen. Konferenssi on avoin yleisölle myös paikan päällä.

Noudatamme tilaisuuksissamme THL:n turvallisuusohjeita. Autathan osaltasi meitä, jotta kokoontumisemme on turvallista meille kaikille.

• Tule paikalle vain terveenä.
  • Emme kättele tai halaa.
  • Pidä 1–2 metrin turvaväli toisiin ihmisiin, huomioithan turvavälit myös mahdollisissa siirtymissä paikasta toiseen sekä myös ruokailujen aikana. Kirkkosalissa turvavälit ovat tehty valmiiksi penkkiriveihin.
  • Pese kädet huolellisesti sekä käytä käsidesiä.
  • Jos mahdollista, käytä tilaisuuksien aikana maskia. Vuosikonferenssissa saat käyttöösi kertakäyttöisiä maskeja, mutta voit ottaa myös omia kestokäyttöisiä maskeja mukaasi. Konferenssissa on myös myytävänä kestokäyttöisiä metodistimaskeja 10 €/ kpl, joita voit ostaa vaikkapa tuliaiseksi kotiin jääneille.

Osa tilaisuuksistamme (pe-ilta klo 20, la-ilta klo 19 sekä su-jp klo 11) striimataan suoraan nettiin (Suomen Metodistikirkon Facebook-kanava), josta ne poistetaan tilaisuuksien jälkeen. Tämä mahdollistaa tilaisuuksien reaaliaikaisen seuraamisen heille, jotka eivät ole päässeet paikan päälle. Kuvaamme ainoastaan tilaisuuden esiintyjiä emme yleisöä.

PE 16.10.

klo 18 konferenssin aloitus, piirikunnanjohtajan, maallikkojohtajan, kabinetin, kirkkohallituksen ym.suurten linjojen kertomukset

klo 20 Ehtoollishetki, Elisa Brander, musiikki Saara Heimonen

klo 20.30 iltapala

LA 17.10.

klo 9 hartaushetki, piispa Christian Alsted

klo 9.30 istunnot

klo 12-13 lounas

klo 13 pappien ja maallikoiden kokous

klo 15 kahvi

klo 15.30 istunnot

klo 17-18 päivällinen

klo 18 istunnot

klo 19 iltatilaisuus. johto: Maarit Laamanen, puhe: Freeman Awuah, musiikki: houseband

klo 20.30 iltapala

SU 18.10.

klo 11 Ehtoollisjumalanpalvelus. Johto: Mika Partanen, musiikki: Helsingin metodistiseurakunnan kuoro, saarna: piispa Christian Alsted. Lapsille oma opetus jumalanpalveluksen aikana.

klo 13 lounas

Ruuat erikseen ostettuina:
Lounas/päivällinen 10 € / hlö
Päiväkahvi / Välipala 3 € /hlö
Iltapala 5 € / hlö
Pelkkä kahvi 1 €

Ruokailut järjestetään Helsingin metodistiseurakunnassa.