Nettikirkko

Koronakevät pakotti seurakunnat digiloikkaan ja siirtymään virtuaalisiin jumalanpalveluksiin. Nyt normaalit kokoontumiset ja jumalanpalvelukset ovat mahdollisia. Emme kuitenkaan halua lopettaa alkanutta työtä netissä ja siksi Metodistikirkkon nettikirkko jatkaa myös syksyllä.

Nettikirkko on jumalanpalvelus etäyhteyden kautta. Käytämme zoom-sovellusta, jonka voit ladata kännykkään, tablettiin tai tietokoneelle ilmaiseksi.

Nettikirkossa on musiikkia, rukousta, Raamatun lukua sekä saarna. Saarna nauhoitetaan, mutta muutoin tilaisuutta ei nauhoiteta. Saarna julkaistaan myöhemmin Suomen metodistikirkon Youtube-kanavalla ilman osallistujien kuvia tai nimiä.

Saarnaajina toimivat Metodistikirkon pastorit sekä vastuunkantajat. Vietämme yhdessä myös ehtoollista, joten voit varata ehtoollisaineet kotoasi valmiiksi esille.

Ehtoollinen on Kristuksen asettama muisto- ja yhteysateria, jossa Hän itse on läsnä Pyhän Henkensä kautta. Metodistikirkossa ehtoolliselle voivat osallistua kaikki, jotka uskovat Kristukseen tai tahtoisivat uskoa riippumatta siitä, mihin seurakuntaan he kuuluvat. Metodistikirkon ehtoollisopista voit lukea lisää täältä.

Voit osallistua Nettikirkkoon joko kuvan kanssa tai ilman videokuvaa.

Halutessasi voit osallistua yhteiseen rukoukseen, Raamatun lukuun tai laulujen valintaan (etukäteen), mutta olet sydämellisesti tervetullut myös kuulijan paikalle.

Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus rukouspalveluun joko yhdessä tai henkilökohtaisesti.

Nettikirkot jatkuvat syksyllä joka toinen viikko parillisilla viikoilla lauantaisin kello 18. Ainoastaan Metodistikirkon vuosikonferenssin (16.–18.10.2020) aikaan Nettikirkkoa ei ole.

Linkki Nettikirkkoon julkaistaan etukäteen Suomen metodistikirkon Facebook-kanavalla. Mikäli et ole Facebookissa, voit pyytää linkkiä sähköpostilta pastori Elisa Branderilta (elisa.brander@metodistikirkko.net).