Opetuslapsia Jeesukselle! Koko perheen kirkko!

Lapsille opetetaan Raamatun sanomaa heille sopivin ja luovin keinoin. Pyrimme olemaan perheystävällinen kirkko, jossa jokaisen perheenjäsenen on hyvä kasvaa opetuslapsena polvenkorkuisesta vanhempaan.

Lapsityön muodot vaihtelevat seurakunnittain. Tunnetuin työmuoto on pyhäkoulu, mutta myös perhekirkkoja järjestetään joillain paikkakunnilla. Valtakunnallisesti pyrimme järjestämään lastenleirejä/perheleirejä ja koko Suomen Metodistikirkon virtuaalikirkko ”Nettikirkko” kokoaa lapsia eri paikkakunnilta pyhäkouluun zoomin kautta. Kerran kuussa Nettikirkossa on myös varkki-ikäisille ja nuorille omat ryhmänsä.

Tutustu myös opetuksia sisältävään lapsityön YouTube-kanavaan tästä.

Rukoilemme, että työmme seurakunnissa tavoittaisi enemmän lapsia ja nuoria. Rukoilemme myös lapsi- ja nuorisotyöhön omistautuneita vastuunkantajia lisää. Tervetuloa mukaan panostamaan lapsiin ja perheisiin. Ota yhteyttä!

Liisa Lehti
Lapsityön toimialajohtaja
Pastori
liisa.lehti@metodistikirkko.net
040 139 6061