Evankeliumia lapsille! Perheystävällinen kirkko!

Lapsille opetetaan evankeliumia heille sopivin ja luovin keinoin. Pyrimme olemaan perheystävällinen kirkko, jossa jokainen ikäryhmä huomioidaan ja lapsiperheiden on hyvä tulla kirkkoon. Tahdomme panostaa siihen, että opetuslapseutus alkaisi jo leikki-iästä, jatkuisi kouluiän ja nuoruusiän läpi
aikuisuuteen asti.

Lapsityön muodot vaihtelevat seurakunnittain. Tunnetuin työmuoto on pyhäkoulu, mutta myös lastenkirkkoja, muskareita ja iltapäiväkerhoja järjestetään eri paikkakunnilla. Valtakunnallisesti pyrimme järjestämään lastenleirejä/perheleirejä ja panostamme Vuosikonferenssin lastenohjelmaan. Rukoilemme, että työmme seurakunnissa tavoittaisi enemmän lapsia ja nuoria. Rukoilemme myös työhön omistautuneita vastuunkantajia lisää. Tervetuloa mukaan panostamaan lapsiin ja perheisiin!

Liisa Lehti
Lapsityön johtaja