Tavoitteena on seurakunnan eläminen lähempänä kuin lähellä Jumalaa ja Hänen äänensä kuuleminen. Olemme Sanan totuudessa ja pyhityksessä rakastava ja hyväksyvä seurakunta.

Kutsumme ihmisiä pysähtymään Jumalaan ja oivaltamaan, että Jumala on yksi: Isä, Poika ja Pyhä Henki ja että ihminen on samoin kokonaisuus: ruumis, sielu ja henki. Uskomme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, missä meillä on tila toteuttaa Jumalan tarkoitusta yhdessä ja erikseen.

Ihmisellä on kokonaisena ihmisenä ihmisarvo ja hän on Jumalalle rakas. Isän rakkaudessa saamme elää Jeesusta Kristusta Vapahtajana todeksi armahdettuina syntisinä, osallisina Pyhästä Hengestä. Hänessä me elämme, liikumme ja olemme, eli loistamme Hänen valoaan ja emme voi olla kätkössä, emmekä edes halua.

Siirry sivullemme: vuoksenlaakso.metodistikirkko.net