Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella.” (Matt. 5:14)

Seurakunta ei ole ulkoinen rakennus tai puitteet toiminnalle. Seurakunta on ja elää uskovien elämässä. Se on läsnä siellä, missä me seurakuntana kuljemme. Seurakunnan unelma on muokata meidän jokaisen sydämen maaperää hyväksi kasvualustaksi elävälle uskolle. Sitä tukee vahva perusta raamatunopetuksessa, keskinäisen ja henkilökohtaisen rukouselämän vahvistaminen ja omien lahjojen käyttö Jumalan valtakunnan eteenpäinmenemiseksi.

Janoamme tuntea Jumalan ja nähdä aina enemmän. Jumalan pyhyyden ja rakkauden kohtaaminen tuo ihmisen aina muutoksen paikalle. Se on muutos parempaan. Janoamme yhteyttä Jumalaan ja etsimme sitä yhdessä toinen toisiamme tukien.

Seurakunta ei ole vain uskovien ’pesä’, vaan seurakunta on vastuullinen omassa lähipiirissään. Tehtävämme on kohdata lähimmäiset, tehdä lähetystyötä niin omassa maassa kuin maailmalla. Tehtävämme on vaikuttaa yhteiskunnassa, rohkaista ihmisiä elämään Kristus-keskeistä elämää.

Ajan melskeen ja kiireen keskellä olemme kokeneet tehtäväksemme antaa tilaa pysähtyä. Seurakunnan ’perinteisen’ toiminnan rinnalla kutsu hiljaisuuteen on tullut meille sydämen asiaksi. Tarvitsemme aikaa olla hiljaa, kuunnella Jumalan puhetta hiljaisuudessa ja pysähtyä pohtimaan myös oman sydämemme ääntä.

Lisätietoja:
Facebook: www.facebook.com/Kuopion.metodistiseurakunta