Helsingin seurakunta toimii vuonna 1929 valmistuneessa Lähetystalossa Punavuoren eli ”Rööperin” kaupunginosassa. Alttaritekstin raamatunlause puhuttelee tänäkin päivänä kirkkosaliin astujaa: ”Tulkaa minun tyköni, kaikki raskautetut ja työtätekevät, niin minä annan teille levon” (Matt. 11:28). Vuonna 1894 perustettuun seurakuntaan kuuluu nykyään noin 200 jäsentä eri puolilta pääkaupunkiseutua.

Sunnuntain jumalanpalvelusten lisäksi viikoittain on rukous- ja raamattupiirejä joko kirkolla tai jäsenten kotona. Nuorten ryhmä suunnittelee itse ohjelmat nuorteniltoihin. Seurakunta on aina ollut aktiivinen lähetystyössä. Evankeliumia pyritään kertomaan aktiivisesti lähiympäristön asukkaille erilaisin tempauksin. Viime vuosina seurakuntaan on kotiutunut useita ulkomailta muuttaneita metodisteja, ja toimintaa on myös englanniksi. Helsingin metodistiseurakunta haluaa toivottaa kaikki kävijät lämpimästi tervetulleiksi kokemaan kristittyjen
yhteyttä ja Jumalan huolenpitoa, luottaen Raamatun lupaukseen jokaiselle Jumalaa lähestyvälle: ”Hän virvoittaa väsyneen ja antaa heikolle voimaa.” (Jes. 40:29).

Lisätietoja: www.helsinginmetodistiseurakunta.fi