suomen metodistikirkko, kansainvalisyys

Onko sinulla unelma seurakunnasta?

Onko sinulla unelma seurakunnasta? Millainen haluaisit sen olevan? Mitä haluaisit sieltä löytyvän? Seurakuntana toimimme yhdessä, perheenä. Metodistikirkossa meille on annettu yhdessä toimimiselle ja unelmalle päämäärä: Kirkon tehtävä on muuttaa maailmaa tekemällä opetuslapsia Jeesukselle Kristukselle.

Maailman muuttaminen kuulostaa aika isolta unelmalta. Ehkä jopa mahdottomalta. Mutta unelmien täytyykin olla haastavia. Raamatussakin sanotaan, että kukaan ei toivo sellaista, minkä on jo saanut.

Vaikka unelmamme maailman muuttamisesta kuulostaa liiankin suurelta, meidän tulee muistaa, että palvelemme kaikkivaltiasta Jumalaa. Vastuu muutoksesta ei ole yksin meidän inhimillisten kykyjemme ja voimiemme varassa. Jumala on kanssamme ja hän varustaa meitä, niin että voimme saavuttaa unelmamme.

Eikä Jumala ole jättänyt meitä yksin pärjäämään, vaan kanssamme on koko suuri Jeesuksen Kristuksen seurakunta kaikkialla maailmassa. Niinpä voimme rohkein mielin käydä työhön missä olemmekin odottaen, mitä kaikkea Jumala on meille varannut.

Seurakunta on sinua varten. Se on paikka, jonne voit tulla pysähtymään ja levähtämään. Se on myös paikka, jossa voit palvella ja osallistua omien lahjojesi, kykyjesi ja voimavarojesi mukaan. Saat olla mukana jossakin suuressa: Jumalan työssä.

Siunausta ja nähdään kirkossa!

Catching fire -kesäleirit!

Lähde perheen kanssa kesäleirille tai lähetä varhaisnuori/nuori leirille kauniiseen paikkaan meren rannalle Piikkiön Toivonlinnaan 25.–28.7.2024.

Yhdistynyt metodistikirkko muuttuu

Tässä artikkelissa julkaisemme Pohjois-Euroopan ja Baltian sekä Ukrainan piispan Christian Alstedin kaksi kirjettä maailmanlaajuisen metodistikirkon Yleiskonferenssista. Kirjeissä kerrotaan sekä Yleiskonferenssin päätöksistä että niiden vaikutuksista meidän piispanalueellemme ja Suomen metodistikirkkoon.

Terveisiä MC-pastorilta

Sillä vaikka minä olen riippumaton kaikista, olen tehnyt itseni kaikkien palvelijaksi, voittaakseni niin monta kuin suinkin, ja olen ollut jutalaisille ikään kuin juutalainen, voittaakseni juutalaisia; lain alaisille ikään kuin lain alainen, vaikka itse en ole lain alainen, voittaakseni lain alaiset; ilman lakia oleville ikään kuin olisin ilman lakia- vaikka en ole ilman Jumalan lakia, vaan olen Kristuksen laissa – voittaakseni

Lahden metodistiseurakunta

Olemme pieni ja lämminhenkinen seurakunta aivan kaupungin sydämessä. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Uskomme ja ymmärrämme, että seurakunta on ihmistä varten -Jumalan kunniaksi. Seurakuntamme on kaikkia Lahtelaisia varten. Sinua ja mi…

Vuoksenlaakson metodistiseurakunta

Tavoitteena on seurakunnan elämä aina vain lähempänä Jumalaa ja Hänen äänensä kuuleminen. Haluamme olla Raamatun Sanan totuudessa ja pyhityksessä…

Turun metodistiseurakunta

Usko, yhteys, mahdollisuuksien Silta Seurakuntamme Silta on lämminhenkinen seurakunta Turun Nättinummessa. Yhteinen uskomme Jeesukseen ja keskinäinen yhteytemme on monien mahdollisuuksien silta kohti Jumalaa. Seurakunta kutsuu kaiken ikäisiä ja kaikenlaisia ihmisiä yhteyteensä. Lapsille on ohjelmaa sunnuntaisin.

Tampere: Jeesus sanoo: ”Tulkaa minun tyköni”.

Tampereen metodistiseurakunta on elävä, perheystävällinen seurakunta, jossa on kansainvälinen ilmapiiri.

Porin metodistiseurakunta

Porin metodistiseurakunta on perustettu vuonna 1887 ja se on ensimmäinen suomenkielinen metodistiseurakunta Suomessa. Seurakuntamme sijaitsee aivan Porin keskustan ytimessä, kauniin puiston varrella osoitteessa: Eteläpuisto 17:ssa.

Oulu

Oulun metodistiseurakunta on pieni seurakunta aivan Oulun Tuirassa. Vuonna 2007 seurakunta täytti 100 vuotta.

Lappeenranta

Olemme pieni vireä seurakunta kaupungin keskustassa. Meillä on toimintaa useana päivänä viikossa, esim. Raamatun opetusta ja uskossa kasvamista yhdessä. Teemme diakoniatyötä jakamalla ruokakasseja kaksi kertaa viikossa.

Kuopion metodistiseurakunta — Jotta Jeesus näkyisi

”Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella.” (Matt. 5:14)

Seurakunta ei ole ulkoinen rakennus tai puitteet toiminnalle. Seurakunta on ja elää uskovien elämässä. Se on läsnä siellä, missä me seurakuntana k…

Helsinki: Uskoa ja yhteyttä Rööperin sydämessä

Helsingin seurakunta toimii vuonna 1929 valmistuneessa Lähetystalossa Punavuoren eli ”Rööperin” kaupunginosassa. Alttaritekstin raamatunlause puhuttelee tänäkin päivänä kirkkosaliin astujaa: ”Tulkaa minun tyköni, kaikki raskautetut ja työtätekevät, n…